Geanealogy home page  Jarmo Haapamäen kotisivut - sukututkimusta


Tervetuloa taloon!

Tämä kotisivu on kasattu sukulaisiani ja muita sukututkijoita silmälläpitäen. Täältä pitäisi löytyä sukurakkaalle ihmiselle aika paljon mutusteltavaa. Esi-isäin tauluja, vanhoja (ja uudempiakin) valokuvia, kertomuksia sukulaisistani ja vähän muuta mukavaa. Lisää materiaalia tulee sitä mukaan kun sitä löytyy ja ehdin päivittää.

Rakennustyömaa
Tämä on elävä kotisivu. Lisään uusia sukulaisia tauluihin sitä mukaan kun niitä löydän ja ennätän päivittää sivuja. Tiedot uusimmista lisäyksistä löytyvät erilliseltä sivulta. Sivujen sisältöön voitte tekin vaikuttaa. Lähettäkää ihmeessä tietoja, kuvia, ehdotuksia ja mitä lystäätte. (En peri maksua sivulla vierailijoilta, joten älkää tekään odottako mitään korvausta lähettämistänne artikkeleista tai muusta materiaalista.)

Vieraskirja
Muistakaa käydä jättämässä viesti vieraskirjaan. Jättäkää e-postiosoitteenne ja mahdollinen kotisivun osoite muita vierailijoita (ja minua) varten. Sukulaisenne tai sukututkijat ovat näistä tiedoista iloisia, jos he selailevat vieraskirjaa!

Tietojen tarkistus
Muistakaa, että vaikka tiedot ovat kasattu siistiin järjestykseen, voivat ne silti sisältää virheitä. En ole tietoisesti ottanut mukaan virheellistä tietoa, mutta osa tiedoista on esim. perimätietoa ja kulkenut monet ihmisen kautta. Virheellistä tietoa löytyy siis aivan varmasti, enemmän tai vähemmän.

Jos löydätte virheitä, pistäkää ihmeessä sähköpostia tulemaan minulle! Virheitä ja ristiriitaisia tietoja löytyy varmasti, eikä aina ole helppo tietää sitä, mikä tiedoista on väärä. Myös lisätietoja ja esipolvia sekä jälkeläisten polvia otetaan ilomielin vastaan!


Lisää sukututkimuksestani


Geanealogy home page  Jarmo Haapamäen kotisivut - sukututkimusta

Tästä digitaalisesta julkaisusta vastaa
Jarmo Haapamäki
64831 Hälleforsnäs, Ruotsi
E-postiosoitteeni:
suku@jarmos.se

Aloitussivulle
Lue vieraskirjaa
Kirjoita vieraskirjaan